Увага!!! Перед самостійною процедурою ботокса для волосся в домашніх умовах обов'язково проконсультуйтеся з практикуючим майстром.

Ботокс для волосся - це інтенсивна процедура, яка розгладжує волосся і додає йому блиск, роблячи їх красивими, зволоженими і ідеально слухняними. Ботокс для волосся використовується для слабкого, відмерлого і ламкого волосся, тому що формула цього типу продукту інтенсивно живить волосся, замінюючи поживні речовини, втрачені в результаті щоденного впливу забруднення, вітру або джерел тепла, таких як сонце.

ботокс для волоссяБотокс також застосовується для кучерявого і хвилястого волосся з метою їх випрямлення і створення природного гладкого ефекту. В цьому продукті багато переваг. Ботокс для волосся - це новітня відновлююча процедура, розроблена для поновлення життєвих сил волосся, які були пошкоджені під час хімічних процедур, випрямленням і сушінням феном.

Формула генерує омолоджуючу силу завдяки тому, що продукт має суміш корисних речовин і компонентів, яких не вистачає у волоссі для їх здорового стану. За допомогою ботокса заповнюються тріщини, які утворилися у стержні волосся, відновлюється білок, посічені кінчики, а також продукт зволожує волосся, надавши йому натуральний блиск. Процедура живить пасма зсередини і забезпечує розгладжуючий ефект без втрати об'єму волосся.

Тому процедура поліпшення стану волосся за допомогою ботокса дуже популярна. Ботокс - це поширена салонна процедура, яку також можна зробити вдома самостійно. Для цього знадобиться тільки спеціальна суміш продукту для ботокса, яку можна придбати самостійно.

  1. Спочатку потрібно помити волосся шампунем глибокої очистки, під час чого не застосовувати кондиціонер.
  2. Після миття, необхідно трохи просушити волосся рушником, щоб видалити зайву вологу.
  3. Далі потрібно розчесати волосся, щоб вони не були заплутаними. Дуже важливим є підготовка суміші ботокса. Для цього потрібно витягти необхідну кількість продукту в мисочку.

Процедура застосування

  • Потрібно розділити волосся на невеликі пасма.
  • По черзі на кожну частину необхідно нанести суміш, починаючи від кореня, на відстані приблизно 0.5 міліметрів. Продукт потрібно розподіляти рівномірно, не перенасичувати.
  • Далі розчесати суміш по волоссю, щоб рівномірно розподілити продукт. Кожна пасмо повинна бути покрита сумішшю. Тримати отриманий продукт на волоссі потрібно приблизно 20 хвилин (в залежності рекомендації виробника).
  • Після цього потрібно змити суміш, залишивши 20% - 30% продукту на волоссі. Випаровування відбувається використовуючи випрямляч для волосся. Температура плоского утюжка повинна бути встановлена ​​на 210-230 градусів, в залежності від структури волосся. Для тонкого або освітленного волосся температура повинна бути
    менше - приблизно 180 градусів. Після цього процедура закінчена.

Після насичення волосся ботоксом можна мити волосся в той же день і укладати як зазвичай. В результаті, волосся придбає блиск і здоровий вигляд. Сам процес насичення волосся ботоксом нескладний і може бути здійснений в домашніх умовах, якщо слідувати інструкції.