Практично всі жінки прагнуть періодично змінювати свій колір волосся. Деякі займаються цим удома. Найчастіше перед представницями прекрасної статі постає вибір, яку фарбу придбати. На сучасному ринку надано великий асортимент даної продукції від найдешевших до найдорожчих. Частина жінок при виборі фарби спираються на ціновий показник. Це неправильна думка, тому що якісна фарба може бути дешевою і навпаки. Підбираючи фарбу необхідно скористатися деякими рекомендаціями. В іншому випадку існує ризик придбати не бажаний відтінок або пошкодити волосяний покрив.

барвники для волоссяУ більшості випадків у більшості виробників основним компонентом фарби є аміак. При контакті з волоссям він проникає всередину волосся, що сприяє стійкому фарбуванню. До складу фарби входить окислювач, який при взаємодії з аміаком виділяє різкий запах. У деяких жінок від цього може заболіти голова або з'явитися алергічна реакція у вигляді свербіння шкірного покриву голови. Тому перед використанням фарбувального засобу, його необхідно завжди тестувати.

Останнім часом в моді безаміачні барвники. Такі фарби в меншому ступені впливають на волосся і викликають алергію. Мінусом цієї продукції є недостатня стійкість і зафарбовування сивини. Тому визначитися з вибором дуже непросто.

  • Фарба Palette. Перманентна аміачна фарба, яка дозволяє повністю змінити колір волосся. Якщо власниця волосся побажає змінити відтінок, змити її буде також нелегко. До складу даної фарби входить водень, який відкриває лусочки і закріплює практично назавжди молекули фарби в глибині волоса. Дані види фарб негативно впливають на волосся, вбиваючи в ньому пігментні властивості. При постійному використанні цієї продукції рекомендується періодично проходити курс відновлення волосся, користуватися зволожуючими засобами і лікувальними шампунями. Перевагами таких фарб є зафарбовування сивини і можливість кардинально змінити колір, а також стійкість отриманого результату.
  • Syoss - безаміачна фарба. Перевага даного виду є:
    - Після фарбування волосся набуває природнього кольору, набирається вологості. В результаті вони не схильні до січення.
    – При використанні фарбувального складу натуральний пігмент не видаляється. Тому при бажанні можна з легкістю змінити колір волосся.

Felps - виготовляється з натуральних і якісних компонентів, поділяється на кілька підвидів по терміну дії - стійку (перманентну), звичайну (депірманентну) і яка швидко змивається (семіперманентну). Якісні склади, крім того, не тільки фарбують волосся, але і забезпечують їх необхідними мікроелементами і вітамінами, а також надають лікуючий ефект;

Компанія Brazil Prof пропонує купити засіб для фарбування волосся з ефектом ботокса за оптимальними розцінками. Це дійсно недорого і дуже якісно, ​​адже в нашій косметиці застосовуються тільки інноваційні формули і виключно натуральні компоненти.