Кератинове вирівнювання волосся - це метод живлення і регенерації волосся шляхом додавання кератину, тобто білка, який є природним будівельним компонентом волосся. Ідея кератинового випрямлення волосся була створена для згладжування неслухняних кучерів і непривабливого волосся. Основним завданням кератинового випрямлення волосся є відновлення їх структури, інтенсивне живлення і розгладження.

догляд після кератинуКератин втрачається в результаті надмірного укладання волосся (часте випрямлення, завивка і т.д.), контакту з ультрафіолетовими променями, фарбування і несприятливих погодних умов. Волосся стає сухим, ламким, тьмяним але завдяки кератину вони можуть повернути свій колишній блиск і сяйво. Вам, напевно, цікаво, як виглядає така процедура. Залежно від довжини волосся кератинове випрямлення триває в середньому близько двох годин. Перукар двічі миє голову спеціальним шампунем, який відкриває лусочки волосся. Далі перукар наносить кератин спеціальною щіткою, який потрібно тримати на волоссі близько 30 хвилин. В кінці волосся висушуються, і ретельно випрямляють за допомогою випрямляча для волосся. Після процедури волосся стає ідеально прямим. Воно схоже на оксамит! Ефект кератинового випрямлення триває від 3 до 5 місяців в залежності від типу волосся і догляду після лікування. Вартість лікування залежить від кількості використовуваного кератину, тобто просто від довжини вашого волосся. Якщо волосся клієнта доходять до плечей, перукар буде використовувати набагато менше кератину, ніж з волоссям до талії.

Щоб ефект кератинового випрямлення зберігся якомога довше, слід уникати косметики для волосся з силіконом, сіллю і спиртом. Це дійсно дуже важливо, тому що використання косметики з цими інгредієнтами призводить до більш швидкого вимивання кератину з волосся, і може виявитися, що через місяць ви втратите весь ефект. Існують спеціальні засоби по догляду за волоссям після кератинового випрямлення, але вам не обов'язково їх використовувати. Набагато дешевшою і не менш вдалою заміною стануть косметичні засоби з дитячої серії, Такі продукти часто не мають вищезазначених інгредієнтів, тому багато жінок після цього лікування користуються саме такими засобами. Також варто використовувати продукт з кератином в складі і шампуні без вмісту сульфатів.

Часто можна зустріти думку, що кератіновие випрямлення руйнує волосся. Жінки пишуть в блогах або на форумах, що через кілька місяців після лікування кератином волосся знаходяться в гіршому стані, ніж до процедури. Кератин не руйнує волосся. Ми просто дуже швидко звикаємо до нового блискучого і гладкого волосся, і коли через деякий час кератин починає змиватися, ми знову бачимо сухе, кучеряве волосся, яке виглядає жахливо в порівнянні з волоссям після процедури. Однак стан волосся звичайно не погіршився. Випрямлення кератином можна повторити через кілька місяців, але варто пам'ятати, що перерви також важливі, все в міру!

Волосся - прикраса кожної жінки. Нам не подобається, коли вони стають неслухняними, електризується, а кінчики волосся посічені. При правильному догляді і дотриманні декількох правил відразу після процедури ви можете насолоджуватися красивим волоссям до півроку!