Яку з цих процедур краще вибрати? Це питання цікавить багатьох представниць прекрасної статі. Сьогодні ми спробуємо у всьому розібратися. Але спочатку необхідно зрозуміти, які відмінності існують між ботоксом і кератином.

 

Що таке кератин для волосся?

кератин для волоссяКератин спрямований на вирівнювання поверхні волосся. Захищає волосся від УФ-випромінювання і забруднень навколишнього середовища.

Переваги кератину:

  1. Волосся залишаються рівними, не тільки після проведення процедури, але і на протязі, як мінімум, трьох місяців після неї.
  2. Пасма стають блискучими і зволоженими
  3. Кератин сприятливо впливає на волосся, починаючи від коренів і до самих кінчиків. При цьому посічені пасма запечатуються, завдяки чому стає простіше відрощувати довжину.
  4. Волосся виглядають охайно по всій довжині.
  5. Кератин для волосся вражає доступністю, хоча кілька років тому не кожен салон краси міг дозволити собі цей засіб.

 

Що таке ботокс для волосся?

Назву ботокс отримав завдяки ефекту відновлення і живлення зсередини, густоті складу і нюансам нанесення, особливістю яких є ретельний розподіл суміші по волоссю. У чому ж полягають плюси?

Переваги ботокса для волосся:

  1. Суміш здатна глибоко проникати в кортекс волосся, ущільнювати його і заповнювати собою абсолютно всі порожнечі. В результаті цього пасма дуже добре зволожуються - вони отримують всі необхідні вітаміни, мікроелементи.
  2. Регулярні процедури ботокса для волосся дають можливість помітно оздоровити їх. Вони стають настільки м'якими на дотик, що мити їх можна без бальзаму.
  3. Волосся можуть набувати обсяг у самого кореня. Ідеально рівними вони не стають, тому доглядати за прядками за допомогою ботокса можуть навіть дівчата з кучерявою шевелюрой. Звичайно, відразу після проведення процедури волосся буде прямим і рівним, оскільки склад запаюється в пасма за допомогою вирівнювача, але потім ефект випрямлення слабшає.
  4. Якщо порівнювати ботокс з кератиновой сумішшю, то варто відзначити, що кератин діє на випрямлення, а ботокс на живлення і блиск, також він не виділяє специфічного запаху і в його складі немає формальдегіду. Для блондинок існує різновид складів, що відрізняються синьо-фіолетовою кольоровою гамою, пігмент доданий для регулювання відтінку пасом. З його допомогою блондинки приховують жовтий або рудий тон.

ботокс для волоссяПідведемо підсумки:

Завдяки кератину волосся набуває привабливий зовнішній вигляд, випрямляються і оздоровлюються. Процедуру рекомендується робити в разі, якщо ви втомилися від щоденних плойок і хочете отримати максимально пряме волосся на довгий термін від 3 до 6 місяців.

Що стосується ботокса, то відразу після процедури волосся виглядає доглянутим, але не стають ідеально прямими як після кератинового випрямлення. Пасма не пушаться і не електризується, зміцнюються, швидше ростуть.

Рекомендація: краще робити ці процедури по черзі і не забувати робити перерви між ними. Кератин для випрямлення, а ботокс для підтримки ефекту!

За допомогою ботокса можливе зміцнення пасом зсередини, зростання і наповнення їх вітамінами, а кератинове випрямлення запечатає результати і вирівнює волосся.

Які існують ризики?

 

Кератиновое випрямлення волосся і ботокс проводяться за схожою методикою, з урахуванням технології виробника косметичного засобу. Тому і ризики, трохи схожі:

  1. Щоб засіб добре подіял, потрібно дотримуватися температурного режиму сушіння волосся феном і під час випрямлення утюжком.
  2. Якщо вирішили проводити процедури в домашніх умовах, то головне - правильно наносити склад, щоб не пошкодити волосся.
  3. Після проведення будь-якого догляду необхідно використовувати шампунь з низьким вмістом сульфатів.

Ви повинні розуміти, що ботокс і кератинове випрямлення пасом - процедури різні. Не варто думати, що перша надовго запечатає сухі кінчики і подарує їм блиск, так само не чекайте лікування волосся від другої процедури. Ботокс діє на локон зсередини, кератин - зовні.

Бажаєте купити засоби для ботокса або кератинового випрямлення волосся від Brazil Prof? Замовляйте професійну косметику для волосся на нашому сайті за цінами від виробника. Обираючи продукцію в нашому інтернет-магазині, ви відразу ж отримуєте салонний догляд і ідеальне волосся.